Hur spelar man på hästar?

hur-spelar-man-pa-hastarTravspel engagerar miljontals människor och det är i särklass en av de mest populära sporterna när det kommer till betting i Sverige. Om det är första gången du spelar på odds kommer du sannolikt undra över en del saker angående hur man gör. Först och främst behöver du ett konto på VideoSlots, åtminstone om du har tänkt dig att spela online. Principen inom trav är väldigt enkel, det handlar om att välja ut vinnaren och satsa pengar på denne.

Om den som du har valt ut som vinnare verkligen vinner, vinner du. Däremot om den förlorar så förlorar även du. Ju större kunskap du har om trav och om sporten, desto större chans har du att välja ut rätt vinnare. Det är detta som är charmen med trav till stor del. Givetvis kan du välja vinnare på måfå och det finns människor som vunnit miljoner på detta sätt, men chansen är något mindre.

När du spelar på odds på trav handlar det helt enkelt om att gissa rätt. Oddsen bestäms efter hur många spelare som tror en sak. Till exempel om många spelare satsar på att en häst kommer att vinna kommer oddsen att bli låga. Det innebär låg utbetalning oftast då det är stor sannolikhet att just det kommer att inträffa. Höga odds innebär mindre sannolikhet men betalar mer.

Så här fungerar det. Om du har satsat 10 kronor på ekipage 6, ochdet är relativt låga odds då många andra även satsat på samma. Oddset ligger på 1.84 och ekipage 6 vinner. Du kommer då att få din insats multiplicerad med vinsten. Alltså 10x 1.84 kronor vilket innebär att du kommer att vinna 18.4 kronor. Därför kan det ibland vara bättre att satsa på högre odds och även att lägga större summor när man satsar på trav. Då gör man stora vinster.