Om Oss

Älskar du att spela på trav och hästar? Eller är du en nybörjare som vill lära dig? Oavsett så har du kommit helt rätt. Här finns mängder med information om olika trav runt om i landet och arenorna som de hålls på. Genom att ta del av denna information kommer du garanterat att bli bättre på att satsa på odds och trav. Kunskap är makt när det kommer till denna typ av spelande och ju mer du vet, desto bättre val kommer du att kunna göra. Därför är det viktigt att läsa på innan dess att man lägger en satsning.

Trav är en sport i särklass som engagerar tusentals människor världen över, de flesta i Sverige som är över arton år har någon gång spelat på trav eller planerar att göra det. Att besöka en lokal där det är trav är ett fantastiskt sätt att umgås med familj och vänner och det är samtidigt väldigt socialt; man kan dricka något gott och även ofta äta något gott samtidigt som man ser hur det går för de hästar som man har valt att satsa pengar på. Om man har tur så går man därifrån som multimiljonär, om inte annat så hade man sannolikt mycket trevligt och fick chansen att vinna lite pengar och därmed få in lite spänning i vardagen.

Det är svårt att förstå varför trav är så otroligt spännande som det faktiskt är innan dess att man är på plats, se till att vara påläst innan så kommer det att bli ännu mer spännande.