Travsport och lopp världen runt

Travsport och and typer av hästsporter är populära jorden runt. I många länder har man starka traditioner när det kommer till travsport och folk samlas vid banan för att satsa på sin häst, men också för att umgås och se på sporten. Det går så klart att njuta av trav även om du inte kan ta dig till själva banan – det finns ju massor av sajter för sportsbetting där du kan satsa pengar på trav vare sig du är nybörjare eller inte. Vill du spela med ett bra erbjudande finns det dessutom flera sajter på nätet som erbjuder kampanjkoder och dylikt. Med Online odds kampanjkoder kan du spela med erbjudanden som ger dig lite extra i fickan när du vinner eller som låter dig testa andra sorters spel gratis. Du som vanligtvis föredrar trav som sportsbetting kanske också vill testa att satsa pengar på boxning eller fotboll?

Lopp i USA

Häst- och ridsport är en stor del av den amerikanska kulturen och det finns flera travbanor och lopp landet runt där man kan slappna av i otrolig miljö och bara njuta av omgivningen men också ta chansen att vinna lite extra pengar om man känner för det. Kentucky Derby är kanske ett av världens mest berömda lopp och det har anor som går ända tillbaka till 1800-talet. Här klär man upp sig för att se på loppet och det handlar nästan lika mycket om modet och festligheterna som själva loppet. Bokar du en resa till USA, och närmare bestämt delstaten Kentucky kan du ta chansen att vara en del av ett legendariskt lopp. Klä upp dig i ditt finaste men tänk på hur varmt det kan bli i den amerikanska södern vilket tid på dygnet som helst. Sen är det bara att ta din plats med en mint julep i handen och hoppas att din häst vinner. Även om detta inte sker har du ändå en oförglömlig resa i minnesbanken.

Det finns också flera andra lopp där man hittar en lite mer avslappnad atmosfär. I New York och Boston i norr är trav också populärt men i en mer avslappnad form där man kan satsa på trav utan att göra en stor produktion av det hela. Det kan vara ett roligt sätt att göra trav till en del av semestern.

Lopp i England

I England är lopp otroligt populära, och kallas helt enkelt the races – alla vet precis vilket lopp man talar om. Vissa har lite mer prestige än andra och där kan man till och med se en glimt av den brittiska kungafamiljen om man är intresserad av det. Är det inte din grej finns det mycket annat att se eftersom de flesta lopp i England handlar mer om festen är att satsa pengar även om det också en perfekt chans att vinna på din häst. Här kan du festa dagen och natten lång med otaliga andra som ofta tar sig till loppet för spektaklets skull snarare än deras brinnande intresse för hästar.

Det finns även många andra lopp världen runt du kan besöka, är du sugen på en längre resa kan du till och med ta dig ända till Australien och unna dig en tropisk semester med möjlighet till att satsa på travet. Det gäller bara att läsa på lite innan man satsar om man satsar på hästar man inte vet mycket om, i alla fall om du vill försöka vinna lite extra pengar. Det finns ofta flera sajter man kan vända sig till oavsett i vilket land man befinner sig för att hitta lite mer information.